• KreatifInovasi

    Kreatif
    Inovasi

    Dadi pengabdian ing pangembangan produk inovatif lan biaya-efektif, kita tansah kanggo nyedhiyani pelanggan luwih pilihan.
  • Iso dipercoyoKualitas

    Iso dipercoyo
    Kualitas

    Tindakake syarat GMP kanthi ketat, Mesthekake 100% traceability lan linuwih produk kita.
  • Sak ndunyoPangiriman Cepet

    Sak ndunyo
    Pangiriman Cepet

    Kanthi nyetel cabang lan logistik lokal ing EU tengah, Australia lan Asia, kita nggawe tuku pelanggan luwih gampang lan efisien.
  • Peraturan GlobalKepatuhan

    Peraturan Global
    Kepatuhan

    Tim hukum profesional lan berpengalaman njamin kepatuhan peraturan ing saben pasar tartamtu.
  • Nangani masa depan kanthi ati-ati

Uniproma diadegaké ing Inggris ing taun 2005. Wiwit diadegaké, perusahaan wis setya kanggo riset lan pangembangan, produksi, lan distribusi bahan kimia profesional kanggo kosmetik, farmasi, lan industri kimia.Pendhiri lan dewan direksi kita dumadi saka profesional senior ing industri saka Eropa lan Asia.Ngandelake pusat R&D lan basis produksi ing rong bawana, kita wis nyediakake produk sing luwih efisien, ijo lan luwih murah kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • SGS
  • GMP
  • ECOCERT
  • EFfCI
  • REACH