• Creative<br/> Innovation

    Kreatif
    Inovasi

    Kasedhiya kanggo ngembangake produk sing inovatif lan hemat biaya, kita kudu menehi pilihan luwih akeh marang para pelanggan.
  • Reliable <br/>Quality

    Bisa dipercaya
    Kualitas

    Tindakake syarat GMP kanthi ketat, Priksa 100% kemampuan nglacak lan keandalan produk.
  • Worldwide <br/>Fast Delivery

    Saindenging jagad
    Pangiriman Cepet

    Kanthi nyiyapake cabang lan logistik lokal ing Uni Eropa tengah, Australia lan Asia, kita nggawe tuku pelanggan luwih gampang lan efisien.
  • Global Regulation <br/>Compliance

    Peraturan Global
    Kepatuhan

    Tim legal sing profesional lan berpengalaman njamin kepatuhan peraturan ing saben pasar tartamtu.
  • Handle the future with great care

Uniproma didegake ing Inggris ing taun 2005. Wiwit didegake, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo riset lan pangembangan, produksi, lan distribusi bahan kimia profesional kanggo industri kosmetik, farmasi, lan kimia. Pendiri lan dewan direksi kalebu profesional senior ing industri saka Eropa lan Asia. Ngandelake pusat R&D lan basis produksi ing rong bawana, kita nyedhiyakake produk sing luwih efisien, luwih ijo lan efektif kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

  • SGS
  • GMP
  • ECOCERT
  • EFfCI
  • REACH